Meddőség
Kováts Tibor
Okleveles Mesterhipnotizőr, Sporthipnotizőr és Theta Healing Konzulens

Meddőség

meddoseg
Meddőség

Azzal kezdeném, hogy az ezzel a problémával küzdők nem a „teherbe esésel”, hanem az áldott állapotba kerüléssel kerültek konfliktusba. A gyermek nem teher, hanem áldás.

Ha egy pár úgy dönt, gyermeket vállal, a döntésével egy az eddigiektől nagy mértékben eltérő életbe veti bele magát. Megváltozik a párkapcsolat, új szerepek jönnek létre és igen, a fontossági sorrend is átalakul. Mindez természetes. A változások sok- sok örömöt, de egyben kihívást is jelent, főleg akkor, ha nem a remélt tervek szerint alakulnak a dolgok. A félreértések elkerülése okán igyekszem leszögezni, nem törvényszerű, hogy a nő felelős a sikertelenségért!

Probléma lehet, ha egy negatív szülői minta szabotőrként él valamelyik szülőben: anyám elhidegült apámtól, miután megszülettem, apám inni kezdett a születésem után, mert nem tudott azonosulni az apaszereppel. Az alacsony önértékelés is akadályozó tényező lehet, mert az illető nem hiszi képesnek magát arra, hogy megfeleljen a szülőség kihívásainak. Valójában a felelősségvállalás elutasításáról beszélek. Az előző életből származó félelmek sem zárhatók ki az esetleges okok hosszú sorából.

A teljesség igénye nélkül igyekeztem néhány okot feldobni és Ön talán magára is ismert olvasás közben.

 

 

GYIK és tévhitek

Biztos jó ötlet "megbolygatni" a múltat?

Csak akkor van értelme „megbolygatni”, ha valaki változtatni szeretne az életén.Azonban, ha  valaki szeretne megmaradni a jelenlegi problémájával együtt, ami hátizsákként nehezedik egyre jobban és jobban az ember vállára, és így leélni az élet akkor nem kell „megbolygatni”. De ezt nem is nevezném megbolygatásnak, sokkal inkább a múltban kialakult probléma pontos feltárásának és megszüntetésének.

Fontos megemlíteni továbbá, hogy nem a múltbeli sebek feltépéséről van szó, melyek eredményeként zaklatottan, feldúltan, szomorúan távozna az ülésről. Pont ellenkezőleg! A múltban kialakult probléma megértésével és felülírásával a kliensben végre összeáll minden, melynek hatására azonnal megindul a változás folyamata és teljesen másként fog tekinteni a korábbi problémájára.

Mi van, ha nem tudok kijönni a hipnózisból és „benne rekedek”? 

A filmekkel ellentétben a hipnózisban az ember nem öntudatlanul, kiszolgáltatottan fekszik kitéve magát a hipnotizőr kénye kedvének. Egy kellemes, mély relaxált állapotról van szó, melyben a kliens a kezelés során végig tudatánál van, összeszedetten, érthetően kommunikál a hipnotizőrrel, amire csak egy tudatánál lévő ember képes, így nem történhet semmi olyan dolog, ami a kliens akaratával ellenkezne.


A hipnotizőr "kiszedi belőlem" a PIN kódomat, vagy olyanra kényszerít, amit nem tennék meg máskülönben!

A kliens még a legmélyebb transz során sem veszíti el az öntudatát és a kezelés alatt végig megtartja döntési képességét és semmi olyat nem fog tenni vagy mondani, amit éber állapotban nem mondana el, vagy nem tenne meg.Amerikai orvosok szövetsége is elismeri és alkalmazza, mint hatékony, kiegészítő terápiát.


Mindenki hipnotizálható? Mire számíthat a kezelés alatt?

Az emberek 99%-a hipnotizálható. A kivételek közé tartoznak a súlyosan zavart, beszámíthatatlan elméjű emberek.  Mondok egy egyszerű példát, amiből kideríthető, hogy Ön vajon hipnotizálható-e:
Gondoljon egy kedves emlékére, mondjuk amikor nyaralt egy szép helyen. Ha fel tudja idézni magában az emlékét, akkor Ön hipnotizálható.

Mire számíthat a kezelés alatt?

A fenti problémák okainak felderítésére és kiküszöbölésére rendkívül alkalmas a Hipnózis és a TH módszer.
A gyökérprobléma megtalálása után a sérülés okozta hitrendszer törlése történik, szükséges pozitív tartalmak letöltésével együtt. Ezt követően megerősítő szuggesztiókat juttatok el a tudatalattiba.

Ha úgy döntött, hogy változtatni szeretne
az életén és megszabadulni a problémájától

keressen bizalommal, szeretettel várom
hipnózis kezelésre!

profil


 Kováts Tibor
 Okleveles Mesterhipnotizőr, 

 Theta Healing Konzulens

hipnó_gomb_01.PNG