Családi konfliktusok
Kováts Tibor
Okleveles Mesterhipnotizőr, Sporthipnotizőr és Theta Healing Konzulens

Családi konfliktusok

családi_konfliktusok.PNG
Családi konfliktusok

Talán döbbenetes vagy felháborító az Ön számára az, amit mondok: mi választjuk ki a szüleinket a Földre való leszületésünk előtt. Tesszük mindezt azzal a céllal, hogy olyan kihívásokat nyújtó közegbe helyezzük magunkat, amelyek kiszolgálják az aktuális életcélunkat, hogy képesek legyünk egy nehéz problémán úrrá lenni ebben az életünkben. Szinte minden felnőttkori problémánk gyökere a gyermekkorunkban található. Itt alakul ki a rossz magaviselet, hogy figyelmet kapjunk, itt éljük meg, hogy szeretettelen az anyánk vagy az apánk, itt válunk teljesítménykényszeressé, vagy önutálóvá.

Itt sajátítunk el szülői programokat, amiket aztán másolunk és ugyanolyan boldogtalan, megvert, lenézett életet élünk a párunkkal, mint az anyánk vagy az apánk az övével. Tehát, nem a saját életünket éljük, hanem valaki másét. Ismerős...? Ha igen és piszkosul elege van már ebből, keressen meg és változtatunk ezen a dolgon.

 

  

GYIK és tévhitek

Biztos jó ötlet "megbolygatni" a múltat?

Csak akkor van értelme „megbolygatni”, ha valaki változtatni szeretne az életén.Azonban, ha  valaki szeretne megmaradni a jelenlegi problémájával együtt, ami hátizsákként nehezedik egyre jobban és jobban az ember vállára, és így leélni az élet akkor nem kell „megbolygatni”. De ezt nem is nevezném megbolygatásnak, sokkal inkább a múltban kialakult probléma pontos feltárásának és megszüntetésének.

Fontos megemlíteni továbbá, hogy nem a múltbeli sebek feltépéséről van szó, melyek eredményeként zaklatottan, feldúltan, szomorúan távozna az ülésről. Pont ellenkezőleg! A múltban kialakult probléma megértésével és felülírásával a kliensben végre összeáll minden, melynek hatására azonnal megindul a változás folyamata és teljesen másként fog tekinteni a korábbi problémájára.

Mi van, ha nem tudok kijönni a hipnózisból és „benne rekedek”? 

A filmekkel ellentétben a hipnózisban az ember nem öntudatlanul, kiszolgáltatottan fekszik kitéve magát a hipnotizőr kénye kedvének. Egy kellemes, mély relaxált állapotról van szó, melyben a kliens a kezelés során végig tudatánál van, összeszedetten, érthetően kommunikál a hipnotizőrrel, amire csak egy tudatánál lévő ember képes, így nem történhet semmi olyan dolog, ami a kliens akaratával ellenkezne.


A hipnotizőr "kiszedi belőlem" a PIN kódomat, vagy olyanra kényszerít, amit nem tennék meg máskülönben!

A kliens még a legmélyebb transz során sem veszíti el az öntudatát és a kezelés alatt végig megtartja döntési képességét és semmi olyat nem fog tenni vagy mondani, amit éber állapotban nem mondana el, vagy nem tenne meg.Amerikai orvosok szövetsége is elismeri és alkalmazza, mint hatékony, kiegészítő terápiát.


Mindenki hipnotizálható? Mire számíthat a kezelés alatt?

Az emberek 99%-a hipnotizálható. A kivételek közé tartoznak a súlyosan zavart, beszámíthatatlan elméjű emberek.  Mondok egy egyszerű példát, amiből kideríthető, hogy Ön vajon hipnotizálható-e:
Gondoljon egy kedves emlékére, mondjuk amikor nyaralt egy szép helyen. Ha fel tudja idézni magában az emlékét, akkor Ön hipnotizálható.

Mire számíthat a kezelés alatt?

A fenti problémák okainak felderítésére és kiküszöbölésére rendkívül alkalmas a Hipnózis és a TH módszer.
A gyökérprobléma megtalálása után a sérülés okozta hitrendszer törlése történik, szükséges pozitív tartalmak letöltésével együtt. Ezt követően megerősítő szuggesztiókat juttatok el a tudatalattiba.

Ha úgy döntött, hogy változtatni szeretne
az életén és megszabadulni a problémájától

keressen bizalommal, szeretettel várom
hipnózis kezelésre!

profil


Kováts Tibor
Okleveles Mesterhipnotizőr, 

Theta Healing Konzulens

hipnó_gomb_01.PNG